Coaching

Coaching is geen quick fix, maar een tool om met jezelf aan de slag te gaan. Als mens zijnde wil je altijd een probleem oplossen. Bij coaching zit de oplossing niet in altijd in de antwoorden, maar meer in de vragen die we onszelf stellen. Vaak gaan we daarbij ons gevoel uit de weg, omdat we pijn ongemakkelijk vinden. Maar als je pijn steeds wegdrukt, kun je ook niet meer voelen wat wél bij je past.

Tijdens onze sessies samen creëer ik een veilige plek. Alleen vanuit veiligheid kun je je focussen op wat jij wilt in jouw leven. Het is belangrijk dat je volkomen eerlijk bent naar mij, maar vooral naar jezelf. Alleen zo krijg je inzicht in jouw gedrag.
Het daarna in actie komen is wat vervolgens het verschil zal maken. Er is moed, beweging en bereidheid voor nodig om keuzes echt te maken.

Wanneer je dat gaat doen, voel je dat je het beste uit je leven kunt halen. Je vindt de match tussen wie je bent en wat je doet.

Eerste sessie

Onze eerste sessie bespreken we de werkwijze, de frequentie, de wederzijdse verwachtingen en plannen direct de volgende afspraken in. Daarna gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Je hebt je eerste stap gezet! Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten.

Vervolg sessies

De focus tijdens deze gesprekken ligt op jou! Welke vragen houden je bezig. Wat zijn jouw wensen/ verlangens en hoe kun je deze omzetten naar concrete doelen. En zijn deze ook haalbaar? Je wordt gestimuleerd om te ontdekken wat je raakt en wat je inspireert. Wat zijn jouw waarden en hoe kun je die inzetten bij je persoonlijke ontwikkeling.

 

Ons menselijk gedrag laat zich niet in een enkel uurtje veranderen. Dat gaat met vallen en opstaan. Gemiddeld ben je 3 tot 6 sessies bezig. Deze sessies duren ongeveer 60 min.

Laatste sessie

We blijven tijdens het coachtraject voortdurend checken of er voortgang is. Waar sta je op dit moment. Wat gaat er goed en wat heb je nodig. Gelukkig is daar ook het moment dat je je doel bereikt hebt of dat je voldoende stappen hebt gezet om alleen verder te kunnen. Het is tijd om afscheid te nemen. We bespreken de behaalde resultaten en kijken wat je nodig hebt om verder te gaan.

Dolores is lifestyle coach en yogadocent. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van coaching breng je die 3 weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.

Volg mij op social media

Locatie
Studio Yoga bij het Park
Blauwkapelseweg 115
3572 ke Utrecht
0611153717