De coach

Ik ben Dolores Bodenstaff en ben jarenlang werkzaam geweest in de muziekindustrie/bedrijfsleven. Ik heb ervaring met het werken in een stressvolle omgeving en veel eisende managers.
Daardoor ken ik het gevoel van dat de hele wereld door draait en dat jij geen idee hebt welke kant je op moet. Vanaf het moment dat ik vond dat het anders moest, heb ik de regie gepakt. En bij iedere stap in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kom ik dichter bij mijzelf. Ik heb inzicht gekregen in mijn patronen en ontdekt wat mijn waardes zijn en zo doelen te stellen. Ik heb de leiding genomen over mijn eigen leven. Inmiddels heb ik al 12 jaar mijn eigen succesvolle praktijk waar ik werk als lifestyle coach en yogadocent. 

Dolores

Als ik er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd in mijn praktijk, is dat mensen verlangen naar meer rust in hun hoofd! In onze drukke maatschappij doen we alles vanuit ons hoofd. Het lichaam hebben we geleerd te negeren. Wanneer we pijn hebben, moet het niet zo zeuren en gaan we door. Mijn coaching is niet gericht op slecht 1 gebied. Ik ga uit van jou als een geheel en leer je opnieuw de verbinding te maken tussen het mentale, fysieke en emotionele. Je voelt dat je weer in je kracht komt te staan.

Ik zie het als mij missie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Want diep van binnen weet jij wat goed voor je is. Opnieuw leren luisteren naar jezelf en de match te vinden tussen wie je bent en wat je doet.

Als lifestyle coach loop ik met je mee op jouw pad. Ik laat je kennis maken met de kracht van vragen stellen zodat je inzicht krijgt in de dingen die je doet en waarom je ze doet. Door deze inzichten ben je in staat om nieuwe keuzes te maken en doelen te stellen.

Het gaat er uiteindelijk om dat jij de regie neemt over eigen leven.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Dolores is lifestyle coach en yogadocent. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van coaching breng je die 3 weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.

Volg mij op social media

Locatie
Studio Yoga bij het Park
Blauwkapelseweg 115
3572 ke Utrecht
0611153717