Yoga, balans tussen lichaam en geest

We leven in een tijd waarbij we constant ‘aan’ staan. We hebben een volle agenda en zijn druk met werk en/of gezin. Ons hoofd zit vol en we ervaren steeds meer stress. Stress kan zich zowel mentaal, emotioneel als fysiek uiten. Het is dus belangrijk om lichaam en geest weer in balans te krijgen zodat je weer lekker in je vel zit.

 Yoga leert je om met aandacht naar je lichaam te keren en bewust te worden van de adem als verbinding tussen lichaam en geest, zodat je voelt waar het voor jou om gaat.

Saswitha Hatha Yoga

Saswitha Yoga is een vorm van Hartha Yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor Saswitha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. Het resultaat van een yogales is dat je een diepe ontspanning kunt ervaren. 

Yin Yoga

Naast het drukke leven wat we leiden (Yang) is er steeds meer behoefte aan ruste en stilte (Yin). De energie in je lichaam kan uit balans raken door invoelden van binnen of buitenaf. Bij Yin Yoga staat de kracht van overgave en het voedende aspect centraal. Je leert stap voor stap sensaties toe te laten, te accepteren en te verstillen. Een moment van opladen.

Benieuwd of Yoga iets voor jou is? Geef je dan nu op voor een proefles!

Dolores is lifestyle coach en yogadocent. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van coaching breng je die 3 weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.

Volg mij op social media

Locatie
Studio Yoga bij het Park
Blauwkapelseweg 115
3572 ke Utrecht
0611153717